2013. július 10., szerda

Írói közlemény




Sziasztok!!!


Sajnálom, hogy csak most jelentkezem, miközben a rész még mindig nincsen kész. Kicsit elszámoltam magamat, és besűrűsödtek a programok. Nyári munka, nyaralás... időm pedig nuku. Viszont kipattant a fejemből egy újabb történet, és a Hope-on is gondolkodtam. A helyzet a következő: a mostani sztoriból előreláthatólag 10-12 rész van még vissza. Gondolkodtam azon is, hogy esetleg hozok részeket az újból két Hope között.. Még nem döntöttem el. A folytatást szeretném még valahogyan ezen a héten feltenni, esetleg jövőhét eleje. Annyit elárulhatok, hogy egy részekkel ezelőtti szál tovább fog gabalyodni.
 
Egy kis ízelítő  a folytatásból:
 
,,- Tessék?
- Semmi- legyintetett- folytassa nyugodtan- erőltetett egy újabb mosolyt az arcára,  és érdeklődve pillantott a szenzációhajhász firkászra.
- Jól van- bólintott, majd folytatta.- Azt szeretném megkérdezni, hogy itt a Forma 1-ben, amely megköveteli az állandó 100%-os figyelmet, hogyan tudsz elvonatkoztatni a balesettől, attól, hogy akár sokkal rosszabbul is járhattál volna?- kíváncsian emelte tekintetét a csokoládébarna szempárra, mely egy pillanatra lecsukódott a kérdés hallatán."
 
 
,,Nem tudta, hogy mi tévő legyen, ez a csók teljesen összezavarta. Nem számított rá. Mint derült égből villámcsapás rengette meg bizonytalan pillérekre épülő, elképzelt világát, melyet arcán cinkos mosollyal, kegyetlenül összedöntött."
 
 


Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, és hamarosan találkozunk! ;)

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Kérlek nézz be hozzám, kaptál tőlem valamit! http://3lbm.blogspot.hu/
    Puszillak!

    VálaszTörlés