2013. június 13., csütörtök

Közlemény!



Sziasztok!!!


   Mint látjátok mostanában eléggé sok idő telik el két rész feltétele között. Sajnálom, de az év végi vizsga felemésztette minden energiámat, és elvette az összes időmet.  Viszont most, hogy sikeresen túl vagyok rajta, megint lesz időm a történettel foglalkozni. Nem mintha nem foglalkoztam volna vele az elmúlt napokban is, hiszen ezzel a történettel fekszek le, és ébredek, de a gondolataim "papírra" vetésére már nem volt időm, és talán energiám sem.
  Nem ígérek semmit, de reményeim szerint még ezen a héten meghozom nektek a folytatást. Remélem, hogy a sok várakozás nem vette el a kedveteket az irományomtól, de ha mégis megértenélek titeket.
   A részek gyakoriságát nézve, terveim szerint a nyári szünetben több időt tudok írásra fordítani, és így a folytatás is hamarabb fog majd érkezni! Illetve gondoltam egy-két meglepetésre is a nyár folyamán, de erről részletesen majd később beszélnék.
 
Ezúttal is szeretnék  ,,Jó utolsó napot" kívánni mindenkinek a suliban, és remélem mindenkinek olyan lesz a nyara, mint amilyenek megálmodta!! ;)
 

1 megjegyzés:

  1. Szia Lili!
    Megértelek, az év vége kemény tud lenni, de ezt az egy napot már kibírjuk a suliban ! :)
    Várom a folytatást ugyanolyan izgalommal, mint az eddigieket. Rám számíthatsz. :)
    A meglepikre is kíváncsi leszek.
    Bye Deveczke.

    VálaszTörlés