2013. május 18., szombat

Egy újabb díj!:)

Sziasztok!!
 
Jelentem a blogom egy újabb díjat kapott, amit nagyon szépen köszönök Deveczkének!:)




A szabályok:- Említsd meg, hogy kitől kaptad a díjat!
- Válassz ki maximum öt! bloggert akiknek továbbküldöd a díjat, és utána röviden indokold meg, miért éppen ő érdemes szerinted erre a díjra!
- Hagyj üzenetet a választottak blogján a díjról!
- Végezetül válaszolj meg öt egyszerű kérdést, amelyek a következők:

♥ Ki vagy mi inspirál Téged elsősorban abban, hogy blogot vezess/írj?
♥ Melyik a kedvenc dalod jelenleg, amelyet nap mint nap meghallgatsz? (előadó, számcím, youtube link)
♥ Ha választhatnál egy helyet a világon, hol élnél most a legszívesebben és miért?
♥ Mi volt tegnap az utolsó gondolatod elalvás előtt?
♥ Ha eltölthetnél egy estét egy híres emberrel (legyen élő vagy már elhunyt) kit választanál és miért pont őt?
 
Lonzita: Az ő története igazán magával ragadó, és gyönyörűen van megfogalmazva. Az egyik kedvencem, és mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a Forma 1 világát, és Fernando Alonso-t!
Stella: Fordulatos, és kiszámíthatatlan. Talán ezzel a két szóval tudnám a legjobban jellemezni az ő történetét! Mindig húz valami meglepőt, és sosem unalmas! Mindenkinek szeretettel ajánlom!
Bloodorange: Rengeteg történetét olvastam, és mindegyiket imádtam! Arról nem is beszélve, hogy mindig valami újat, valami mást alkot! Aki egy picit is kedveli Sebastian Vettel-t, annak kötelező olvasmányok!:)
Deveczke: Bár tőle kaptam a díjat, ellenkező esetben biztosan ő is a választottak között lett volna! Már régóta olvasom a történeteit, bár a legjobban az EMTT. szeretem tőle. Nagyon jól alakítgatja a szálakat, és mindig izgalmasat alkot!:)


1, Minden. Egy-egy mozdulat, pillantás, emlék, vagy kép. A múlt, és a jelen, a barátaim, és az idegen emberek. De a legnagyobb erőt mégis az olvasóim jelentik, akik egyszerűen csodálatosak! Mindig szakítanak rám időt, és én ezt nem tudom eléggé meghálálni nekik!
2, Igazából nincsen olyan dal, amelyre rá tudnám húzni a kedvenc szót. Viszont vannak olyanok, amelyek időközönként mindig elő-elő kerülnek. Ilyen pédául Beyoncé: I was Here, illetve Emeli Sandé: Read all about it c. száma.
3, Anglia, azon belül pedig London. Sokan azt mondják, hogy nagyon szürke, és mindig borús. Viszont én imádom az esőt, és kicsi korom óta vonz ez a hely.
4, Az utolsó gondolatom az volt, hogy végre találkozom a barátnőmmel, akit annyira imádok, és akivel ritkán látjuk egymást. Bár mostanában azért a találkozások száma kezd sűrűsödni, aminek nagyon-nagyon örülök!:)
5, Egyértelműen Lewis Hamilton-t. Biztosan elmondanám neki, hogy milyen sokat jelent ő számomra, és hogy milyen  szinten sikerült megváltoztatnia az életemet. Mert megváltoztatta, és teljesen felforgatta, amit nagyon szépen köszönök neki! Ma talán nem lennék olyan, amilyen vagyok, ha ő nem lett volna akkor!
 
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a díjat, és megígérem még ma nekiállok a folytatás megírásának!:)

2 megjegyzés: